• FRI FRAGT
 • GRATIS OMBYTNING
 • DAG TIL DAG LEVERING
 • TRUSTPILOT 4.9 af 5 ✅
 • SKOBOX ER E-MÆRKET
 • GRATIS INDPAKNING 🎁
 • UDSALGET ER STARTET
 • icon-favorit
 • 0
UdsalgUdsalg

Inspiration

Woden SS20

Trenden & Moden

  Sko, Sandaler, Støvler & Tasker

  SKO &
  TASKER

  Et par ny sko »kan måske ikke kurere et knust hjerte eller lindre tandpine, men de får symptomerne til at forsvinde og sætter humøret i vejret.«

  Sko er ikke bare sko. Der findes så mange forskellige typer sko i dag som er et must i din skogarderobe. Sko skal klæde hele dit outfit, men kan også være det der sætter prikken over i’et eller der man lægger mærke til på dig. Sko kan "larme” enten ved at have en sjov farve, gode detaljer eller en helt anderledes form. Det ser altid fedt ud at sætte en lidt vild farvet sko til sit ellers neutrale farvet tøj, for så bliver der lagt mærke til skoen. Vælger man i stedet for det sikre valg i en sort sko, så falder det bare i med tøjet og harmonere godt.

  Sko kommer i forskellige højder, med sjove hæle, høje plateauer og mange sjove former. Her har du virkelig mulighed for at skille dig ud. Selvfølgelig er der også lidt mere almindelige flade sko, snøresko, arbejdssko og all de flotte ballerinaer som findes i forskellige former og modeller. Hos Skobox har vi et kæmpe udvalg af Rieker sko, med alt lige fra de smukke ballerianer, sneakers, støvler og sandaler.

  Støvler findes også i mange udgaver. her er alt fra rå bikerstøvler, de langskaftede flotte Billi Bi støvler til alle de små smarte støvletter. Igen findes der også her forskellige hæltyper, som gør støvlerne helt forskellige og skiller sig ud. Til vinter er det idag også muligt at finde smarte varme og forede støvler, og som er praktiske på samme tid. Her findes støvler med Goretex membram, så de er 100% vandtætte. Praktiske støvler er et must hvis du elsker at lege ude med børnene eller gå lange ture.

  Tasken er helt sikkert accessories man ikke må glemme. Den kan virkelig sætte prikken over i’et og her er der masser af forskellige modeller at vælge imellem. Nogle kan lide en stor rummelig taske til hverdag, hvor der både er plads til pung, mobil, madpakke og så lige de andre småting. Andre kan lide små tasker som den lille smarte clutch eller en stor weekendtaske. Der er så mange muligheder og lige så mange behov. Taskerne fåes i et væld af farver så du kan få lige den farve du ønsker dig.

  + Læs mere

  VI ELSKER AT FÅ

  Sko og tasker er en fantastisk gave...

  Vi elsker at få gaver, og hos Skobox ved vi, at et par sko og tasker er fantastiske gaver at give……eller at få.

  Vi elsker at få julegaver, vi elsker at få fødselsdagsgaver, og der er masser af andre gode lejligheder til at give en gave. Adventsgaver, mandelgaver, gaver til bryllupsdagen, Valentines dag, eller en anden vigtig mærkedag. Der er masser af gode anledninger til at vise, at du sætter pris på din familie og venner.

  Og det behøver altså ikke altid at være blomster, du skal give på bryllupsdagen eller jeres årsdag. Hos Skobox er vi sikre på, at en flot indpakket gave med et par lækre og flotte sko eller en smart taske vil bringe lykke og få smilet frem hos den, du giver gaven til.

  Sko og tasker er en fantastisk gave til manden, der har alt. Som vi siger: Du kan bedømme en mand på hans sko!! Et par nye flotte sko gør lige det sidste, og vi har et meget stort udvalg, om det så gælder et par varme vinterstøvler, nye trekkingsandaler, hjemmesko eller et par nye sko til pænt brug. Der er nok at vælge imellem og lade sig inspirere af.

  Det kan også være, at du leder efter gave, der kan inspirere modtageren, og her er der også gode muligheder, hvis du får brug for et par dansesko, sportssko eller et par nye vandrestøvler….

  Sko og tasker er en lige så fantastisk gave til kvinden, der aldrig kan få hverken sko eller tasker nok. Hvad med et par lækre højhælede pumps, en smart sandal til sommeraftenener eller et par flotte støvler, som bare er et ”must have” i skogarderoben. 

  Mulighederne er mange. Det handler blot om at vælge. Vi har gratis ombytning, og hvis du skulle være i tvivl, kan du også altid vælge at købe et gavekort. Det vækker også altid glæde hos modtageren.

  Hvis du er kommet i tidsnød, så husk, at vi har dag til dag-levering.
  + Læs mere