FÅ JULEGAVEN PAKKET GRATIS IND – BYT TIL D. 6 JANUAR
  • FRI FRAGT
  • GRATIS OMBYTNING
  • DAG TIL DAG LEVERING
  • TRUSTPILOT 9.8 af 10
  • SKOBOX ER E-MÆRKET
  • 0

VI GIVER DIG MULIGHEDERNE - DU VÆLGER


LEVERING INDEN JULEAFTEN

Sidste dag at bestille julegaver i 2018 med leveringen inden juleaften er:
Torsdag d. 22. december kl. 14.00

Det er vigtigt at du er tilstede på adressen og kan modtage din pakke hvis du har bestilt levering til firmaadresse eller privatadresse, sådan at pakken ikke kommer retur til nærmeste pakkeshop eller postbutik.

Vi ved at GLS og Postnord gør alt hvad de kan for at få pakkerne frem til tiden, men bestil i god tid, da uventet vintervejr og travlhed kan have indflydelse på tiderne. Vi garanterer at vi sender pakkerne i tid til at GLS og Postnord kan få dem med i juleleveringen - dog kan vi ikke stille garanti for forsinkelser hos GLS og Postnord. Så husk at bestille i god tid!


FRI FRAGT

I øjeblikket kører SKOBOX en fri fragt kampagne på alle varer, og du kan frit vælge at få varen leveret med Post Danmark, GLS eller om du selv henter varen i butikken. Vil du underrettes når lignende kampagner kører, kan du tilmelde dig vores nyhedbrev.


DAG TIL DAG LEVERING

Hos Skobox efterstræbes brugervenlighed, effektivitet og hurtig levering. Derfor afsender vi varen den samme dag, når du har bestilt inden kl.15.00. Har du bestilt i weekenden eller på en helligdag, sender vi på førstkommende hverdag.


PAKKER DU SELV AFHENTER

Din pakke kan leveres til posthuse, GLS Pakkeshop, din arbejdsplads eller mange andre steder. Det er helt op til dig selv hvad du vælger.

  • Vælger du Post Danmark er der næsten 1.600 steder i Danmark, hvor du kan hente pakken, og der er helt sikkert også et i nærheden af dig. Fx der hvor du alligevel køber mælk.
  • Vælger du GLS har du mulighed for mere en 1.400 GLS Pakkeshops fordelt i hele Damark. Pakkeshops er ofte en del af en eksisterende butik f.eks. en tankstation, kædebutik eller boghandel.
  • Vælger du at afhente i butik, kan du hente varen når det passer dig, blot indenfor vores åbningstid.


PAKKER HELT TIL DØREN

Ønsker du pakken leveret direkte til døren skal du vælge Post Danmark. Er du ikke hjemme, når postbuddet ringer på, lægger han en besked om, hvor du kan hente forsendelsen. Husk at medbringe legitimation med billede, når du henter forsendelsen på posthuset.