• FRI FRAGT
  • GRATIS OMBYTNING
  • TRUSTPILOT 4.9 af 5 ✅
  • VI ER E-MÆRKET
  • icon-favorit
  • 0

VI GIVER DIG MULIGHEDERNE - DU VÆLGER


FRI FRAGT PÅ ALT

Grundet Covid-19 har vi valgt, at der er fri fragt på alt (undtaget levering til privatadresse). Så kan du shoppe trygt og få leveret din pakke, hvis du ønsker det.

Du kan frit vælge at få varen leveret med Post Danmark, GLS, eller om du selv henter varen i butikken.

Vælger du levering til en privatadresse, koster fragt 39,- kr. ved køb under 499,- kr. Køber du for mere end 499,- kr., er fragten for levering til privatadresse 19,- kr.


FRI FRAGT OVER 499,-

Prisen er 35 kr. ved køb under 499 kr., mens fragten for et beløb derover er gratis.
Vælger du en privatadresse er prisen 39 kr. ved køb under 499 kr., og 19 kr. derover.

Du kan frit vælge at få varen leveret med Post Danmark, GLS eller om du selv henter varen i butikken.FÅ DIN VARE HURTIGT MED DAG-TIL-DAG-LEVERING

Hos Skobox efterstræber vi brugervenlighed, effektivitet og hurtig levering. Derfor afsender vi varen den samme dag, når du har bestilt inden kl. 15.00. Har du bestilt i weekenden eller på en helligdag, sender vi på førstkommende hverdag.HENT DIN PAKKE LIGE I NÆRHEDEN AF DIG

Din pakke kan leveres til posthuse, GLS Pakkeshops, din arbejdsplads eller mange andre steder. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger.

Vælger du Post Danmark, er der næsten 1.600 steder i Danmark, hvor du kan hente pakken, og der er helt sikkert også et i nærheden af dig. Det kan for eksempel være der, hvor du alligevel køber mælk.

Vælger du GLS, har du mulighed for mere en 1.400 GLS Pakkeshops fordelt i hele Danmark. Pakkeshops er ofte en del af en eksisterende butik for eksempel en tankstation, kædebutik eller boghandel.

Vælger du at afhente i vores butik i Hornslet, kan du hente varen, når det passer dig – blot inden for vores åbningstid.


FÅ DIN PAKKE LEVERERT HELT TIL DØREN

Ønsker du pakken leveret direkte til døren, skal du vælge Post Danmark. Er du ikke hjemme, når postbuddet ringer på, lægger han en besked om, hvor du kan hente forsendelsen. Husk at medbringe legitimation med billede, når du henter forsendelsen på posthuset.


PAKKER OM LØRDAGEN

Ønsker du pakken leveret om lørdagen, skal du vælge Post Danmark og en af deres pakke bokse. Vi bestræber os på at få alle pakker afsted som bestilt senest fredag kl. 14:00.