• FRI FRAGT
 • GRATIS OMBYTNING
 • DAG TIL DAG LEVERING
 • TRUSTPILOT 4.9 af 5 ✅
 • SKOBOX ER E-MÆRKET
 • GRATIS INDPAKNING 🎁
 • UDSALGET ER STARTET
 • icon-favorit
 • 0

VI GIVER DIG MULIGHEDERNE - DU VÆLGER


FRI FRAGT PÅ ALT

Grundet CORONA har vi valgt at der er FRI FRAGT på alt. 
Så kan du shoppe trygt og få leveret din pakke.

Du kan frit vælge at få varen leveret med Post Danmark, GLS eller om du selv henter varen i butikken.


FRI FRAGT OVER 499,-

Prisen er 35 kr. ved køb under 499 kr., mens fragten for et beløb derover er gratis.
Vælger du en privatadresse er prisen 59 kr. ved køb under 499 kr., og 29 kr. derover.

Du kan frit vælge at få varen leveret med Post Danmark, GLS eller om du selv henter varen i butikken.


FRI FRAGT KAMPAGNER

I perioder kan der være kampagner med Fri fragt. I øjeblikket kører SKOBOX en fri fragt kampagne på alle varer, til alle kundeklubmedlemmer. Vil du også have gerne have fri fragt, så kan du tilmelde dig vores kundeklub her (vent 4-5 sek. på tilmeldingsformularen).


DAG TIL DAG LEVERING

Hos Skobox efterstræbes brugervenlighed, effektivitet og hurtig levering. Derfor afsender vi varen den samme dag, når du har bestilt inden kl.15.00. Har du bestilt i weekenden eller på en helligdag, sender vi på førstkommende hverdag.


PAKKER DU SELV AFHENTER

Din pakke kan leveres til posthuse, GLS Pakkeshop, din arbejdsplads eller mange andre steder. Det er helt op til dig selv hvad du vælger.

 • Vælger du Post Danmark er der næsten 1.600 steder i Danmark, hvor du kan hente pakken, og der er helt sikkert også et i nærheden af dig. Fx der hvor du alligevel køber mælk.
 • Vælger du GLS har du mulighed for mere en 1.400 GLS Pakkeshops fordelt i hele Damark. Pakkeshops er ofte en del af en eksisterende butik f.eks. en tankstation, kædebutik eller boghandel.
 • Vælger du at afhente i butik, kan du hente varen når det passer dig, blot indenfor vores åbningstid.


PAKKER HELT TIL DØREN

Ønsker du pakken leveret direkte til døren skal du vælge Post Danmark. Er du ikke hjemme, når postbuddet ringer på, lægger han en besked om, hvor du kan hente forsendelsen. Husk at medbringe legitimation med billede, når du henter forsendelsen på posthuset.


PAKKER OM LØRDAGEN

Ønsker du pakken leveret om lørdagen, skal du vælge Post Danmark og en af deres pakke bokse. Vi bestræber os på at få alle pakker afsted som bestilt senest fredag kl. 15:00.LEVERING INDEN JULEAFTEN

Sidste dag du kan bestille julegaver med leveringen inden juleaften er:
Mandag d. 21. december kl. 15.00

Det er vigtigt at du er tilstede på adressen og kan modtage din pakke hvis du har bestilt levering til firmaadresse eller privatadresse, sådan at pakken ikke kommer retur til nærmeste pakkeshop eller postbutik.

Vi ved at GLS og Postnord gør alt hvad de kan for at få pakkerne frem til tiden, men bestil i god tid, da uventet vintervejr og travlhed kan have indflydelse på tiderne. Vi garanterer at vi sender pakkerne i tid til at GLS og Postnord kan få dem med i juleleveringen - dog kan vi ikke stille garanti for forsinkelser hos GLS og Postnord. Så husk at bestille i god tid!